Eten, reizen & lifestyle

Diner inspiratie – week 36

4 september 2017

Diner inspiratie – week 36

0 Comments

Deze week een nieuwe diner inspiratie. Het wordt een combinatie van afgelopen week en komende week. Vorige week lukte het even niet vanwege technische problemen. Deze week wordt ook een lousy one, want ik ben de halve week weg. Even een paar dagen weg met mijn broertje. Warschau! Ja! Uiteraard later een verslagje over Warschau.

Afgelopen week was een beetje een uitschieter met buiten de deur eten. Er was namelijk een anniversary (4 jaar getrouwd!), er moest een bon opgemaakt worden (verjaardagscadeautje) en er moest gedanst worden op een festival (Pleinvrees). Alleen maar leuke dingen. Er moet weer balanst worden, maar dat wordt ook deze week lastig met nog een verjaardagsparty thuis en komende week Warschau. Ach ja, yolo dan maar hè 😉

  • Pompoensoep – yup, de herfst is in aantocht
  • Garnalensalade met bloemkool en dille
  • Bloemkoolsoep
  • Nasi goreng
  • Bami goreng
  • Lasagne Bolognese – recept staat al online

Veel soep, maar ik ben dan ook dol op soep. Ik vind dit een gerecht dat het hele jaar door kan, maar als het kouder wordt, vind ik heerlijk om met een kopje soep op te warmen. Zelf maken is echt zo simpel en smaakt zoveel lekkerder. Je kan zeker een aantal recepten verwachten dit najaar.

Garnalen-bloemkool-salade

Overigens de garnalensalade was ook lekker, dus verwacht het recept binnenkort op de site.

Van welk van de bovenstaande gerechten zou jij snel een recept zien op de site? En heb je de lasagne al geprobeerd?

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *