Eten, reizen & lifestyle

Review: Lekker ontbijten bij Camping Ganspoort in Utrecht

15 september 2017

Review: Lekker ontbijten bij Camping Ganspoort in Utrecht

2 Comments

Dit is mijn nieuwe favoriete spot om te ontbijten in Utrecht en daarom vandaag een review voor Friday favorites.

Toevallig ligt Camping Ganspoort ook aan mijn kant van de stad. Het ligt in het nieuwe, hippe gedeelte bij Rotsoord. Hier zit Klein Berlijn, een heel toffe wijn en whisky winkel, WT zit om de hoek en nu dus ook Camping Ganspoort.

latte-macchiato-bij-camping-ganspoort-utrecht

Camping Ganspoort is de meest recente aanwinst van Rotsoord, dus ik moest natuurlijk dit tentje uitproberen. We gaan er ontbijten en het is echt top. Ik houd van ontbijten (ach, wie houd ik voor de gek: ik houd van alle eetactiviteiten). Een goede start van de dag en zeker in het weekend waarbij je de tijd hebt om uitgebreid te ontbijten. Heerlijk in de zon – ehm, wat een contrast met de afgelopen dagen – op het mooie terras uitkijkend over het water. Ook binnen zit je goed, dus laat het je niet tegenhouden deze herfst.

De kaart is vrij uitgebreid, want je kan er niet alleen voor ontbijt terecht, maar ook voor lunch, borrel en diner. Zeker het proberen waard.

In het weekend kan je het camping ontbijt nemen – een ontzettend uitgebreid ontbijt. Met een lekker jus’tje, koffie, scrambled eggs, toast, ham, kaas, yoghurt met fruit en muesli en tot slot: een versgebakken croissantje met jam. Mmm!

weekend-ontbijt-bij-camping-ganspoort-met-sap-yoghurt-en-fruit-brood-scrambled-eggs-ham-kaas-croissant-jam

Dat ziet er toch heerlijk uit? En dat alles voor slechts € 10,-. Ga jij wel eens ontbijten in het weekend?


2 thoughts on “Review: Lekker ontbijten bij Camping Ganspoort in Utrecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *